Overig taxi vervoer

Zorgvervoer

We doen het allemaal wel eens:, een bezoek brengen aan een zorginstelling zoals een ziekenhuis, revalidatiecentrum of seniorenopvang. Een bijkomende vraag kan zijn: “hoe kom ik er, en hoe kom ik terug?”

Taxi Bob Nijhof biedt uitstekend zorgvervoer. Taxi Bob Nijhof rijdt naar alle ziekenhuizen in de omgeving van Apeldoorn, zoals het Gelre Ziekenhuis, Deventer Ziekenhuis, Rijnstate Ziekenhuis, Isala Klinieken, etc.

Indien gewenst rij ik ook naar de academische ziekenhuizen. Ook een taxirit van en naar een seniorenopvang of revalidatiecentrum in de regio Apeldoorn kan ik voor u verzorgen.

Zorgverzekeraar

Veel zorgverzekeraars hebben een voorkeur wat zorgvervoer betreft. Wat veel mensen niet weten, is dat ze een keuze hebben door welk taxibedrijf zij vervoerd willen worden naar de zorginstelling.

Mocht u Taxi Bob Nijhof als voorkeur hebben dan kunt u dit aangeven bij uw
zorgverzekeraar. Wanneer de zorgverzekeraar toestemming heeft gegeven, worden onze diensten voor u vergoed.

Wat de rekening betreft kunt u ervoor kiezen om deze rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar te laten sturen. Of u kiest er voor om zelf de rekening te ontvangen, zodat u zelf de declaratie kan indienen bij uw zorgverzekeraar.

Contact opnemen

Leerlingenvervoer

Taxi Bob Nijhof kan dagelijks voor uw kind het vervoer van en naar (speciale) onderwijsinstellingen in de regio van Apeldoorn verzorgen. Taxi Bob Nijhof weet als geen ander dat uw kind gebaat is bij vertrouwde situaties, regelmaat en duidelijkheid. Ruim 20 jaar rij ik al kinderen van en naar speciaal onderwijs. Voor vervoer op maat heeft u nu eindelijk een goed adres gevonden.

Ik zorg ervoor dat de leerling iedere dag op dezelfde tijd, in dezelfde auto en op dezelfde plek in- en uitstapt. Videobewaking, OTA tracktrace en I-size zijn hier standaard. Geen callcenter meer! Eindelijk weer persoonlijk contact met een vaste chauffeur. Induvidule begeleiding is hier heel gewoon en ruime specifieke kennis van (gedrags-) problematiek is aanwezig.

Taxi bob nijhof apeldoorn s-klasse w222 58 Taxi bob nijhof apeldoorn s-klasse w222 57

Zakelijk vervoer

Taxi Bob Nijhof weet ook haar zakelijke klanten in (de omgeving van) Apeldoorn tot volle tevredenheid te bedienen. Ik ben inzetbaar voor onder andere werknemersvervoer, pendeldiensten, vip-vervoer, evenementenvervoer en congresvervoer.

Hebt u een (tijdelijk) logistiek probleem, dan bied ik de oplossing met de pendeldiensten en werknemersvervoer. Ook vervoert Taxi Bob Nijhof uw gasten, management en werknemers in (de regio van) Apeldoorn.

 

Taxi bob nijhof apeldoorn s-klasse w222 3