Betalen met Pin & Creditcard

Bij Taxi Bob Nijhof kunt u – behalve contant betalen – ook pinnen of met de creditcard betalen. Voor het pinnen en voor het betalen met de creditcard bereken ik geen extra kosten.

Ik accepteren vrijwel alle betaalmiddelen. Of uw eindbestemming Apeldoorn of luchthaven Schiphol is. Het maakt voor mij niet uit. Voor elke rit kunt u pinnen of met de creditcard betalen.

Klein bedrag? Pinnen mag!

Exclusief bij Taxi Bob Nijhof is dat u ook voor kleine bedragen mag pinnen. Tegenwoordig hebben steeds minder mensen contant geld op zak. Er wordt veelal afgerekend met de pinpas of creditcard. Ik speel hier – door deze betaalmogelijkheden te accepteren – handig op in.

Zakelijke en particuliere passagiers

Voordat u een taxi besteld hoeft u niet meer langs een pinautomaat om geld te pinnen. De mogelijkheid om bij mij te pinnen is daarom, voor zowel u als voor mijzelf, zeer gemakkelijk.

Ook wanneer u liever ‘ouderwets’ op rekening wilt rijden, is dit mogelijk. Taxi Bob Nijhof levert hiervoor maatwerk.

Voordelen van pinnen of betalen met de creditcard

De kosten van een taxirit pinnen of met creditcard geeft een aantal voordelen. Het is namelijk:

Veilig    Snel    Administratief  makkelijk    Eenvoudig    Overzichtelijk

Pin taxi in Apeldoorn bestellen?

Heeft u een taxi nodig in Apeldoorn of omgeving? Of heeft u vragen over de betaalmogelijkheden in de taxi? Neem dan contact met mij op. Taxi Bob Nijhof verzorgt het vervoer van en naar Apeldoorn en omgeving.

U kunt bij mij ook terecht voor luchthavenservice. Dit alles tegen scherpe tarieven. Neem contact op via 055 260 1000 of reserveer online, in het geval u minder haast heeft.

Reserveer online